instant fap
NaslovnicaSport

Medunjanin otkrio šokantnu istinu: Možda su trebali nekada razgovarati sa mnom…

Medunjanin otkrio šokantnu istinu: Možda su trebali nekada razgovarati sa mnom…

skusni bosanskohercegovački veznjak Haris Medunjanin prije dva dana zvanično je potpisao ugovor sa Cincinnatijem, no kako je istakao nije uopće razmišljao o napuštanju Philadelphije.

Ipak, ”presudio” mu je sportski direktor Ernst Tanner koji je odlučio da se ne produži ugovor sa 34-godišnjim veznjakom.

– Želio sam ostati ovdje, ali sportski direktor to nije htio, rekao je Medunjanin u telefonskom razgovoru iz Amsterdama za medije u SAD-u i dodao:

– Ako vas neko ne želi onda je bolje da pronađete nešto drugo. Uvijek sam govorio mlađim igračima u Philadelphiji da ne postoji samo jedan klub na svijetu već više njih i da uvijek postoji mogućnost da pokažu svoj talenat u nekom drugom klubu ako ovdje ne uspiju.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine je zatim istakao da sportski direktor tima nikada nije želio razgovarati sa njim, te da je to ”neprijateljstvo” trajalo već duže vrijeme.

– U Philadelphiji sam bio prezadovoljan, upoznao sam mnogo dobrih ljudi i uvijek ću se svima pričati o vrhunskom gradu i odličnom timu. Mogu reći da sam doprinio da Philadelphia ima najbolju sezonu u historiji tako da sam ponosan i mogu uzdignute glave otići odavde i poželjeti svima sve najbolje, u jednom dahu je rekao Medunjanin i zatim nastavio:

– Također i sportskom direktoru želim sve najbolje mada mislim da i prije početka sezone on nije želio da ja igram, no dokazao sam se na svakom treningu i zasluženo pokazao da mogu igrati u prvoj postavi. Trener je također stajao iza mene što mi je bilo veoma drago. Tokom cijele sezone sam imao taj osjećaj jer nikada nije želio da razgovara sa mnom. Mislim da kada ste jedan od ključnih igrača tima, sportski direktor bi nekada trebao razgovarati sa vama. Ipak, život ide dalje, moramo nastaviti dalje kako god bilo.

KOMENTARI