instant fap

Messi: Svađe se događaju i na treningu, ali tada nema kamera

Nogometaši Barcelone silno su se izmučili kako bi došli do pobjede protiv Granade od 2-0, u domaćem ogledu 5. kola španjolske Primere. Golove su Katalonci zabili u samoj završnici.

Prvo je Xavi pogodio u 87. minuti, precizno naciljavši s vrha šesnaesterca, a potvrda pobjede se  dogodila u samom smiraju utakmice kada je Borja Gomez nespretno i traljavo reagirao, te zabio autogol, prenosi nogometni-magazin.

Indisponiran je bio argentinski as Lionel Messi koji nije postigao pogodak, ali i dalje ima impresivne brojke ove sezone u Primeri (pet utakmica – šest golova). Barcelona je, pak, upisala petu pobjedu u isto toliko prvenstvenih nastupa.

Messi je nekoliko puta protiv Granade promašivao i s nekoliko metara udaljenosti, a nervoza u njemu se očitovala i u svađama sa suparničkim igračima, ali i suigračima. Verbalni sukob se dogodio s Davidom Villom, ali su svi u klubu maksimalno smanjili važnost tog događaja. Pa, tako i sam Messi.

– Sasvim normalna pojava među igračima. Željeli smo pobjedu, a nije nam išlo. Naravno da se probudi nervoza, pa dođe i do takvih, vrućih razgovora. Ali, i na treningu se događaju takve situacije, samo što tada nema oko nas kamera, pa se o tome ne priča. Sada smo Villa i ja izazvali buku, a zapravo se ništa nije dogodilo – rekao je Messi i dodao:

– Znam da mogu igrati daleko bolje, ali svakom novom utakmicom se dižem u formi. Teško je, ritam je žestok i treba vremena da se uđe u njega.

KOMENTARI