instant fap

Milan želi Krkića?

Bojan Krkić je na meti Milana. Predsednik Genove otkrio da je Krkić na prodaju, a Milan bi na taj način da riješi pitanje napadača.

Najbitniji posao za Galijanija tokom narednih nedelju dana je Kaka, ali istovremeno, Milan pokušava da doda još opcija u napadu.

Italijanski Skaj sport tvrdi da je nova opcija za Rosonere Bojan Krkić. Predsednik Genove Preciozi tvrdi da mu je Krkić ponuđen pošto Roma želi da ga se oslobodi.

Krkić ima čudan ugovor sa Romom, ali i opcijama za povratak u Barselonu. Kako nije realno da bi Barselona bila zainteresovana za Krkića on će ostati igrač Rome, ali bi teoretski Barselona mogla da ga vrati i zatim proda Milanu.

Roma je otkupila Krkića za 12 miliona evra u prilično čudnom ugovoru po kom bi igrač mogao da se vrati u Barselonu u naredne dve godine ako Barsa plati Romi milion evra na ime školovanja igrača i vrati novac od transfera. Roma to može da odbije, ali bi morala da plati 28 miliona evra što nije realno.

Glasine su da Roma pokušava da ubedi Barsu da uzme Krkića nazad kako bi vratili novac uložen u njegov transfer, a da bi Barsa mogla da ga prosledi Milanu kako bi igrao Ligu šampiona.

Krkić je postigao 7 golova u Seriji A prošle godine.

KOMENTARI