instant fap
NaslovnicaLokalne temeUSK

Mladi su snaga: Jasmin Musić kandidat za načelnika općine Ključ

Mladi su snaga: Jasmin Musić kandidat za načelnika općine Ključ

KANDIDAT ZA NAČELNIKA JASMIN MUSIĆ – NOVA SNAGA ZA NOVO VRIJEME

Sinoć je održana sjednica Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Ključ na kojoj je imenovan Izborni štab za lokalne izbore 2016. godine i usvojen okvirni program aktivnosti za naredni period.

Na osnovu prijedoga kadrovske komisije, te obavljenih konsultacija sa mjesnim ograncima Stranke, Općinski odbor u proširenom sastavu je potvrdio i usvojio prijedlog kandidata za načelnika ispred Stranke demokratske akcije. SDA Ključ je spremna od oktobra preuzeti odgovornost za Općinu Ključ i u naredne četiri godine na čelu sa novim načelnikom intenzivno raditi na ekonomskom razvoju i poboljšanju uvjeta života u svim sferama u našem gradu.

SDA Ključ dala je podršku novoj generaciji ljudi, mladih ljudi koji posjeduju energiju, potrebna znanja i vještine za rukovođenje lokalnom zajednicom, ljudima koji znaju i mogu odgovoriti svim izazovima današnjice i problemima s kojima se Općina trenutno susreće.

U tom smislu, Općinski odbor jednoglasno je potvrdio kandidata za načelnika Jasmina MUSIĆA, magistra politologije i aktuelnog savjetnika Premijera USK, koji će predvoditi novu snagu u borbi za bolji i perspektivniji Ključ.

Uvjereni smo u ispravnost našeg opredjeljenja i sigurni da će mlada generacija na čelu sa budućim načelnikom Jasminom MUSIĆEM, vratiti Ključ tamo gdje mu je mjesto, a to je važno središte ekonomskog, društvenog i turističkog života u Unsko-sanskom kantonu i Bosni i Hercegovini.

Bez ikakvih dilema, uvjereni smo da će ova odluka biti pozitivno prepoznata od strane Ključana i da ćemo od oktobra, predvođeni mladom generacijom, graditi drugačiji, bolji, otvoreniji i ekonomski snažniji Ključ.

Saopćenje OO SDA KLJUČ

KOMENTARI