instant fap
NaslovnicaUncategorized

Motociklista iz Sanskog Mosta zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći

Motociklista iz Sanskog Mosta zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći

Sanitetskim vozilom Opšte bolnice Prijedor u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu Univerzitetskog kliničkog centra RS jutros u 11 sati dovezen je pacijent E.Ć. (1997.), koji je hospitalizovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje.

Prema riječima glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji dr. Zorana Aničića i zamjenika načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje dr. Dragana Miloševića, pacijent je primljen sa povredom glave, krvarenjem unutar moždanog tkiva i prelomom kostiju desne noge.

U toku je sprovođenje dijagnostičko-terapijskih procedura, a sve dalje prognoze o zdravstvenom stanju pacijenta su krajnje neizvjesne.

Motociklista E.Ć. (19) iz Sanskog Mosta zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8.25 sati na magistralnom putu Prijedor- Banjaluka u mjestu Bistrica, potvrđeno je iz CJB Prijedor.

On je zbog težine povreda, otvorenog prijeloma potkoljenice te povreda u predjelu glave, hitno prebačen u Univerzitetski Klinički centar RS-a u Banja Luku.

Devetnaestogodišnjak je upravljao motociklom marke Suzuki kojim je u jednom trenutku iz još nepoznatih razloga, krećući se u pravcu Banja Luke udario u zadnji dio kamiona marke  Mercedes koji se kretao u istom smjeru, a za čijim je upravljačem bio M.G. (31) iz Prijedora.

Nakon strahovitog sudara motocikl se odbio i udario u kombi koji je vozio S.D. (37) iz Banja Luke, a koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Uviđaj o stravičnoj saobraćajnoj nesreći obavila je PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.

KOMENTARI