instant fap

“Muhammad Ali možda neće dočekati ljeto”, a obitelj tvrdi: “Dobro je, gledao je Super Bowl”

“Muhammad Ali možda neće dočekati ljeto”, a obitelj tvrdi: “Dobro je, gledao je Super Bowl”

MUHAMMAD ALI u kritičnom je stanju, tvrdi brat najvećeg boksača svih vremena i “možda broji posljednje dane”! Vijest je u sekundi obišla sportski svijet, ali na sreću, ubrzo je demantirana.

Rahman Ali izvijestio je medije o teškom stanju u kojem se nalazi legendarni boksač kojemu je 1984. dijagnosticirana Parkinsonova bolest.

“Ne može govoriti i ne prepoznaje me. U jako je lošem stanju. Možda ima nekoliko mjeseci, a možda nekoliko dana. Ne znam hoće li dočekati ljeto. U Božjim je rukama”, rekao je Muhammadov brat te otkrio što mu je rekao u posljednjim trenucima lucidnosti: “Postigao sam sve što sam želio postići. Ne plači za mnom, ne osjećam bol”.

Nekoliko sati nakon što je vijest odjeknula svijetom sporta, oglasila se supruga Muhammada Alija, Lonnie, koja tvrdi da je Ali dobro te da se sprema gledati Super Bowl, piše USA Today. Alijeva fotografija u dresu Ravensa objavljena je i na Twitteru.

Lonnie tvrdi da je stari intervju napravljen s Rahmanom još tijekom OI u Londonu sada poslužio kao temelj za još jednu priču. No, koliku je pozornost izazvala vijest o pogoršanju stanja legendarnog sportaša govori podatak da je saudijski Princ Faisal nekoliko puta zvao i raspitivao se o Alijevom zdravlju.

“Svake godine u ovo vrijeme pojave se iste vijesti. Mediji idu toliko daleko da tvrde da je jednom nogom u grobu”, kaže Lonnie Ali.

KOMENTARI