instant fap

Najdugovječniji bračni par u Britaniji proslavio 81. godišnjicu zajedničkog života

Najdugovječniji bračni par u Britaniji proslavio 81. godišnjicu zajedničkog života

Ron i Joyce Bond iz Velike Britanije proslavili su 81. godišnjicu braka i tako postali najdugovječniji bračni par u ovoj zemlji.

Ron ima 102 godine, a njegova supruga Joyce 100. Trenutno žive u naselju za penzionere u gradu Milton Keynes. Vjenčali su se davne 1941. godine u Buckinghamshireu. Priznali su da su njihovi prijatelji sumnjali u njihovu ljubav, ali je očigledno da su im dokazali suprotno.

Imaju dvoje djece: sina Billa i kćerku Eileen. Na pitanje o tome u čemu leži tajna njihove dugotrajne ljubavne veze odgovorili su da je najvažnije uspostaviti kompromis i brinuti jedno o drugom.

Godišnjicu su proslavili uživajući u čajanci i torti, a naročito su se obradovali kada im je čestitku uputio Ken Bruce, slavni voditelj na BBC Radiju 2.

Foto: ExtraCare/SWNS
Foto: ExtraCare/SWNS

“Niko nije glavni u našem braku. Oboje smo ravnopravni. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imala sam 19 godina kada smo se vjenčali”, kazala je Joyce.

“Život itekako zna biti težak, ali sve probleme rješavamo zajedno”, rekao je Ron.

Kraljica Elizabeta im je prošle godine poslala čestitku: “Obradovala sam se kada sam saznala za vašu osamdesetu godišnjicu. Nadam se da ćete uživati u ovom divnom danu.”

KOMENTARI