instant fap

Najzabavniji posao na svijetu

Najzabavniji posao na svijetu

Dobitnik ovog posla, pored plate od 20.000 funti godišnje, dobiće priliku da šest mjeseci putuje širom svijeta kako bi testirao brojne vodene tobogane, prenosi B 92.

Posao uključuje posjetu preko 20 odmarališta koja se nalaze na nekim od najegzotičnijih destinacija na svijetu.

Kompanija od potencijalnih kandidata traži da budu ljubitelji zabave, strastveni i ludi za vodenim toboganima, piše Daily Mail. Oglas takođe traži da osobe budu željne putovanja, srećne da svoj posao rade mokre i da se osjećaju udobno u odjeći za plivanje.

Finalisti ovog konkursa moraće da u vodenom parku pred stručnim žirijem pokažu da posjeduju sve potrebne veštine.

Po isteku šestomjesečnog ugovora, tester vodenih tobogana dobiće sedmodnevni odmor za dvoje u jednom od luksuznih odmarališta kompanije First Choice kao zahvalnicu za obavljanje ovog „zahtjevnog“ posla.

Prethodni tester, Tomi Linč iz Liverpula proputovao je više od 173.000 kilometara tokom četiri godine provedene obavljajući ovaj posao.

„To je najbolji posao na svijetu. Ponekada može biti teško, kada je napolju malo hladnije, a vi morate da se skinete. Postoji i ozbiljan dio mog posla koji sa sobom nosi i veliku odgovornost. Bazeni i tobogani su važan dio mog odmora tako da je vrlo bitno da sve ocijenim kako treba“, izjavio je Tomi.

Nažalost, ovaj posao ponuđen je samo stanovnicima Velike Britanije koji su stariji od osamnaest godina.

KOMENTARI