instant fap
NaslovnicaVijestiRegion

Nastavnici vodili ljubav pred učenicima

Nastavnici vodili ljubav pred učenicima

Jedna, zasad anonimna prijava nastavnika iz Četvrte osnovne škole Desanka Maksimović, podigla je veliku prašinu u Gornjem Milanovcu u Srbiji. Tom prijavom, uveliko se, iza zatvorenih vrata, bave nadležna općinska tijela, ali po svemu sudeći, bit će posla i za Ministarstvo prosvjete Srbije.

Autori prijava optužuju dvoje svojih kolega da su u “školskoj prostoriji godinama vršili bludne radnje”, da su “zatečeni u kompromitirajućim situacijama” i da se sve to “događalo naočigled djece”, koja to sada prepričavaju. Zataškano je, pišu, i to kako jedan učenik “svlači djevojčice i to snima mobitelom i stavlja na YouTube”. Navodi se i da je “školski uspjeh jednog učenika krivotvoren” mimo odluke Nastavničkog vijeća, pišu Novosti.

Uz sve to, u prijavi se navodi da je direktor škole sa svime upoznat, ali da odobrava bludničenje naočigled nastavnika i učenika.

Direktor: To su besmislice
“On radnike zastrašuje pozivajući ih na individualne razgovore, vrši psihičke pritiske na njih da o nepravilnostima u školi ne smiju nigdje govoriti”, piše između ostalog u opširnoj prijavi, adresiranoj na načelnika Školske uprave za Moravički okrug, čije sjedište je u Čačku.

Prijava je upućena i predsjedniku općine Gornji Milanovac i nadležnim općinskim službama.

Direktor škole je negirao sve optužbe. Kaže da je riječ o “besmislicama”.