Ne mogu zajedno: Trivić ili Stanivuković morat će napustiti PDP

HomeVijestiBiH

Ne mogu zajedno: Trivić ili Stanivuković morat će napustiti PDP

Iz UKC-a pitaju Stanivukovića: Ko je pojeo jaje, pavlaku, čaj i plazma keks od 150 grama?

Teške optužbe koje je potpredsjednica PDP Jelena Trivić jučer javno iznijela na račun svog dojučerašnjeg saborca i partijskog kolege, Draška Stanivukovića, dovešće do toga da će neko od njih dvoje, Triviće ili Stanivuković, morati napustiti PDP.

Ovo za Srpskainfo tvrde izvori iz vrha PDP, dodajući da će najviši stranački organi, bez obzira na to što su u pripremi unutarstranački izbori, morati brzo da reaguju kako sukob između Trivić i Stanivukovića ne bi nanio još veću štetu PDP i doveo do potpunog urušavanja partije.

Predsjednik stranke, Branislav Borenović, danima unazad pokušavao je da primiri tenzije između Jelene i Draška kako bi se zadržao “mir u kući”, ali nakon jučerašnje javne eksplozije bijesa Trivić prema Stanivukoviću stvari su potpuno izmakle kontroli.

Vrh PDP će to morati hitno da rješava, a po svemu sudeći, ili Jelena ili Draško moraće da napuste stranku. Njih dvoje zajedno više ne mogu biti pod istim krovom, ako se PDP misli sačuvati od mnogo dubljih podjela”, tvrde izvori.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0