instant fap
NaslovnicaUncategorized

Nejra Pršić gradi karijeru u Dubaiju

Nejra Pršić gradi karijeru u Dubaiju

Dubai je na neki način postao moj dom i nimalo se zbog toga ne ljutim. Svojim najvećim uspjehom smatram što sam bila dio ”Cannes Film Festivala” i prošetala crvenim tepihom sa Paris Hilton, kaže Pršić.

Prvi put sam u ovaj prelijepi grad došla 2013. godine preko jedne poznate francuske modne agencije. Zahvaljujući izgledu i dobrim fotgrafijama, stalno imam angažmane. Tako sam u decembru radila dvije velike kampanje za ”Red Tag”, i ”Arabic Jeans”, jedne od najvećih modnih kuća na prostorima u ovom kraju svijeta. U horoskpu sam djevica, tako da sam osoba koja sve sama voli da radi. Odgovorna sam i veliki sam borac. Uglavnom radim kao freelancer, a ponekad direktan booking preko modnih agencija ”Wilhelmina” i ”MmG”, koje su broj jedan u UAE – kaže Nejra Pršić na početku razgovora.

Kako kaže uspješna manekenka, postoji mnogo stvari koje joj se dopadaju u Dubaiju, a na prvom mjestu je sigurnost.

– Živjela sam u najvećim evropskim metropolama, ali mislim da ne postoji sigurniji grad na svijetu. Dubai je grad gdje si slobodan da šetaš u bilo koje doba dana i noći. Nema huligana ili nekih opasnih ljudi koji će da ti naškode, jer jako su strogi zakoni i kazne. To je ono što ustvari održava tu sigurnost. Najviše volim da uživam na prelijepim plažama, da šetam po Dubai Marini. Ne volim zimu i snijeg i ne planiram se vraćati do daljnjeg. Jedino mjesto gdje bih poslije Dubaia mogla živjeti jesu Miami ili Los Angeles.

Pogledajte samo neke od njenih fotografija i video sa snimanja.

 

Today's shoot#video#movie#production#abudhabi# ?

Posted by Nejra Prsic on 6. ožujka 2016

KOMENTARI