instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Nepoznati mladić otplatio dugove penzionera u maglajskoj apoteci, radnica zaplakala

Nepoznati mladić otplatio dugove penzionera u maglajskoj apoteci, radnica zaplakala

U apoteci u Maglaju danas je nepoznati mladić odlučio da otplati sve dugove penzionera koji su imali u toj apoteci, a koji su iznosili blizu 400 maraka.

Naime, svjedok ovog dirljivog i humanog čina je Zeničanin Aldin Kajmaković, koji je i cijelu priču podijelio na Facebooku.

Kajmaković je na Facebooku napisao da je prilikom ulaska u apoteku sreo starijeg čovjeka, koji je radnicu pitao: “Može li do penzije” i nastavio

– Ponavlja dido 3 x 2 tablete i 8,70 KM koliko košta lijek da ne zaboravi. Zadesi se tu osoba koja upita prodavačicu: “Da li je dido pitao može li do penzije pa da tad plati ili može li mu to terapije biti do penzije”… Nakon što apotekarka reče da on uzme na dug do penzije, momak se ponudi da plati taj lijek i ako ima još nešto duga od ranije. Kad apotekarka stidljivo reče da ima još dugova i da ona tako penzionerima daje lijekove na veresiju do penzije, momak je zamoli da SABERE SVE DUGOVE koji imaju penzioneri. Nakon kraćeg vremena, mladić plati skoro 400 KM, a apotekarka ostade plačući jer nije vjerovala da se u današnjem vremenu mogu desiti takve stvari. Ni meni nije bilo nimalo svejedno, iskreno, postidih se zbog njegovog dobročinstva – napisao je Kajmaković na Facebooku.

KOMENTARI