instant fap
NaslovnicaUncategorized

Nova Opel Astra Sedan

Nova Opel Astra Sedan

Njemački proizvođač automobila u vlasništvu američkog General Motorsa, Opel konačno predstavio  novi model Astre Sedan.

Nova Astra sa četvoro vrata je limuzina idealna za komotni smještaj četvoro ljudi na dužim putovanjima. Evropski kupci imaće u ponudi čak sedam motora, četiri benzinska i tri dizel u kombinaciji sa šest-brzinskim automatskim mjenjačem.

Ponuda počinje sa rasponom od 95 Ks dizel motora do najsnažnijeg 180 Ks benzinskog 1,6 litarskog turbo motora. Nova Astra dobiće i potpuno nove motore, radi se o 1,7 litarskom CDTI EcoFlex motoru sa Start/Stop funkcijom i izrazito velikom efikasnošću goriva, a nude izlaznu snagu u rasponu od 110 KS do 130 KS s potrošnjom od samo 3,7 litara na 100 km/h.

Nova Astra u limuzinskoj verziji duga je 4,658 mm, široka je 1,814 mm i visoka 1,476 visine. Leži na 2,685 mm međuosovinskom razmaku, pri čemu prtljažnik dobija 460 litara, odnosno 90 litara više nego kod peterovratnog kompakt modela. Preklapanje zadnje klupe, prtljažni volumen može se povećati do maksimalnih 1010 litara.

– Svojim sportskim i elegantnim dizajnom, nova Astra limuzina u kompaktni segment ponovno dovodi četiri vrata. Poput svih naših Astra osmišljenih u Ruselhajmu i ova nudi visok nivo tehnologije i široko poznate  kvalitete, kaže Opelov izvršni direktor Karl-FriedrichStracke.