instant fap
NaslovnicaVijestiRegion

Oglasio se HRT-ov reporter nakon što su ga uzeli na zub zbog javljanja sa šljemom

Oglasio se HRT-ov reporter nakon što su ga uzeli na zub zbog javljanja sa šljemom

Nakon što je HRT-ov novinar Petar Vlahov u srijedu objavio da je svjedočio Hamasovu napadu, objavio je novu snimku.

Vlahov je ovog puta na snimci izvijestio bez šljema i u mirnijem okruženju.

“Žestoka kampanja, zračna, možemo tako reći, izraelskih borbenih zračnih snaga koje gađaju elitne Hamasove postrojbe od ranoga jutra”, objavio je Vlahov.

Inače Vlaho je za Jutarnji. hr izjavio da je uvijek spreman na šalu: “Ja sam Dalmatinac i kao takav volim se našaliti, pa i na vlastiti račun. Svi koji me znaju to će i potvrditi, ali sad mi stvarno nije do smijeha. Jer, ovdje u Izraelu bjesni grozni rat i stvarno mislim da bismo svi zajedno, pogotovo mi koji smo takvu strahotu preživjeli i na našim prostorima, trebali imati više sućuti prema žrtvama, prema ubijenima i ranjenima, ljudima koji su preko noći morali napustiti svoje domove… Mislim da je u takvoj situaciji neukusno sprdati se na račun ekipe koja izvještava s ratišta, tim više što je fotografija koja je zaživjela na društvenim mrežama u nas izrezana iz kompletnog televizijskog izvještaja i doista ne pokazuje stvarno stanje stvari – govori Petar Vlahov.

Istjeralo ih iz auta

Podsjetimo, Vlahova su na zub uzele društvene mreže nakon snimke iz Izraela. “HRT-ova ekipa svjedočila je raketnom napadu Hamasa na Aškelon”, objavio je HRT. Na snimci se vidio Vlahov kako izvještava s tla sa šljemom na glavi, dok u pozadini dvije Izraelke stoje i tipkaju na mobitel. 

U Dnevniku je rekao da je netom prije javljanja svjedočio raketnom napadu Hamasa te da su on i svi drugi vidjeli nekoliko raketa te morali izaći iz automobila.

KOMENTARI