instant fap

Optužena da je ubila sestru i tijelo 20 godina čuvala u zamrzivaču: Nisam kriva

Optužena da je ubila sestru i tijelo 20 godina čuvala u zamrzivaču: Nisam kriva

Čitanjem optužnice u utorak je na varaždinskom Županijskom sudu počelo suđenje Smiljani Srnec, optuženoj da je prije gotovo 20 godina ubila svoju sestru Jasminu Domanić čije je tijelo potom godinama sakrivala u zamrzivaču.

Srnec koja je na suđenje dovedena iz istražnog zatvora izjasnila se da nije kriva za ubistvo svoje sestre čije je tijelo pronađeno tek u veljači, u obiteljskoj kući u Palovcu.

Smiljani Srnec (1974.) sudi se za ubistvo, a u optužnici se navodi da je tokom ljeta 2000. u obiteljskoj kući u Palovcu zadala svojoj sestri Jasmini Dominić (1977.) najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prelome kostiju glave od čega je 23-godišnjakinja umrla. Prvog dana suđenja bit će ispitana tri svjedoka.

Jasmini Dominić potpuno se izgubio trag 2000. iako je njezin nestanak službeno prijavljen tek 16. augusta 2005. Međimurska policija 16. februara ove godine zaprimila je dojavu iz Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije da je u Palovcu, u Novoj ulici, u kući pronađen leš nepoznate osobe. Istoga dana, u večernjim satima, uhićena je Jasminina sestra Smiljana Srnec, javlja Hina.

KOMENTARI