instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Ovo su tri najprivrženije pasmine pasa

Ovo su tri najprivrženije pasmine pasa

IAKO svaki pas voli biti sa svojim vlasnikom, postoje neki koji to jednostavno obožavaju i samo su tada istinski sretni. 

Ovo su tri pasmine koje su najprivrženije i idealne su za vlasnike koji imaju dosta slobodnog vremena koje mogu posvetiti svom četveronožnom ljubimcu.

Labrador

Labradori su poznati po svojoj blagoj naravi i vezanosti za svoje vlasnike. Ići će bilo kamo s njima jer su samo tada potpuno sretni. Oni će trčati, hvatati lopticu ili štap, valjati se po travi… Zapravo, oni će učiniti sve kako bi oraspoložili svog vlasnika. 

Njemački ovčar

Njemački ovčar je jedna od najvjernijih pasmina. Oni uvijek žele biti sigurni da vas mogu zaštititi. Najsretniji su kad svog vlasnika drže na oku i paze da mu se ne dogodi ništa loše. Da se njih pita, oni bi sa svojim vlasnikom išli i na posao ako je to ikako moguće. 

Doberman

Ovi psi se poput čičaka zalijepe za ljude koje vole i ne žele ništa drugo nego biti u njihovoj blizini. Izvorno uzgajani kao psi čuvari u Njemačkoj, njihova želja da budu blizu vlasnika proizlazi iz želje da ih zaštite. Vrlo su osjetljivi i najbolje se osjećaju kada žive u istom prostoru sa svojim vlasnikom.

KOMENTARI