Plivajmo zajedno u pravom smjeru. Voda je naša mati

HomeLokalne temeSanski Most

Plivajmo zajedno u pravom smjeru. Voda je naša mati

Znate li koje države svijeta nemaju rijeke?

Dragi Ljudi sa svih Voda, hvala za zanimanje na temu najavljene emisije, to nas raduje.

Hvala i na podrsci. Pozivamo vas sve da i u toku emsije budete aktivni sa sto vise komentara i dijeljenja linka. Moram i zelim naglasiti, da mi je posebno zadovoljsvo i cast sto ce gost biti i nas uvazeni profesor prava, prof. Sarcevic, veliki borac za slobodu i prava nasih rijeka.

Također me raduje da su i ostala dva gosta spremni na dijalog, jer dijalog je kljuc pomjeranja naprijed, kao i saradnja svih nivoa u lancu odgovornosti, o bilo cemu da je rijec a posebno o javnom dobru i progresu. Emisiju mogu pratiti svi vasi fb prijatelji preko fb ako podijelite link od 20 h na svoj fb zid. Inace kako nas je obavijestio voditelj Enes, svi koji su prijatelji na fb sa CH Hrustovo CH mogu i tamo direktno pratiti, pa eto potrudite se ako ste za (i ako vec niste prijatelji), da posaljete zahtjev za prijateljstvo sto prije ovim gigantima i dobrim ljudima sa Sanice i Sane u Svicarskoj i svim ostalima koji imaju direktne veze s njima.

Ova ekipa radi izuzetno dobre stvari i takodjer su baska primjer i inspiracija tj. mogu nam biti svima, kada je rijec o podrsci, promociji i ulaganju u drustveno korisne projekte i teme, u svoj kraj. Takodjer je prejako da ce snimak emisije biti kasnije objavljen i dostupan i na Youtube kanalu a direktno/LIVE znaci ide samo preko Hrustovo CH profila na fb. Preporucujemo i racunamo da ce se vecina vas spojiti sa pomenutim fb profilom i podijeliti zivi prenos emisije kad pocnemo.

Plivajmo zajedno u pravom smjeru. Voda je nasa mati.

Srdacan pozdrav, s postovanjem, Amila

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0