instant fap

Pogledajte kojih to deset stvari morate imati u svom ormaru

Pogledajte kojih to deset stvari morate imati u svom ormaru

Svaka dama u svom ormanu mora imati bijelu košulju, elegantan kaput, cipele sa visokom štiklom i kvalitetnu kožnu torbu

 Ne žalite novac za kvalitetnu stvar. Bez obzira na vaš modni stil i ukus, postoje određeni odjevni predmeti i modni dodaci koji jednostavno pristaju svima. Oni su uglavnom bezvremenski i veoma se lako uklapaju u svačiji modni stil.

Pogledajte kojih to 10 odjevnih predmeta morate imati u svom ormaru.

Elegantan kaput komad je garderobe potreban svakoj ženi. Možete se odlučiti za klasični, crni, a ako želite da privučete pažnju, izaberite neki jarke boje.

Crne salonke svaku ženu čine seksepilnom jer izdužuju figuru. Možete da ih nosite uz nekoliko odjevnih kombinacija, od klasičnih dnevnih, do onih večernjih, kada želite da budete malo elegantniji.

Naočare za sunce detalj su koji svaka žena mora imati, ali pazite da odgovaraju vašem obliku lica.

Efektna ogrlica naglašava svaku odjevnu kombinaciju, bilo da je nosite uz trendi haljinu, klasičnu košulju ili sasvim običnu majicu.

Prirodna boja kose svakoj ženi najbolje stoji jer je zdravija i njegovanija od farbane. Ali ukoliko ste već odlučili da joj promenite boju, izaberite nijansu koja je najsličnija vašoj prirodnoj boji.

Crveni ruž pristaje svim damama – važno je samo da odaberete pravu nijansu. Svaka odjevna kombinacija s crvenim ružem izgleda veoma seksi.

Haljina na preklop jedna je od rijetkih haljina koja pristaje svakom obliku tijela. Sve što treba da uradite jeste da odaberete dužinu koja vam odgovara. Najsigurniji izbor je ona dužine do koljena.

Dobra torba mnogo govori o stilu svake dame. Bolje je imati jednu kvalitetnu kožnu, nego nekoliko jeftinih kopija od skaja koje ne izgledaju dobro.

Crni sako u kombinaciji s elegantnim pantalonama ili uskom suknjom najbolji je izbor za poslovni dres-kod, a za nešto opušteniji izgled možete ga kombinovati uz bijelu majicu i farmerke.

Klasična bijela košulja uvijek će vam dati dozu elegancije i sa njom jednostavno nema greške, a možete je kombinovati uz suknje, pantalone i obične farmerke.

KOMENTARI