instant fap

Ponos Sanskog Mosta: Esma Hotić

Ponos Sanskog Mosta: Esma Hotić

Nakon kraće pauze, naša redakcija ponovo vrijedno radi na predstavljanju ponosa našeg grada – svih onih dječaka i djevojčica čijim uspjesima se zajedno radujemo i za koje navijamo svim srcem da istraju u onom što rade i da svakog dana budu razlog zašto smo ponosni na svoj grad, na našu Sanu sansku svu.

Naš prvi izbor u ovoj, već trećoj, sezoni najčitanije rubrike našeg i vašeg portala Inmedia.ba jeste i dosad najmlađi građanin Sanskog Mosta kojim se ponosimo – Esma Hotić, ponos Sanskog Mosta!
Esma Hotić je mlada amaterska glumica i učenica tek drugog razreda osnovne škole. Uz stariju braću i oca je bilo logično da se i sama zainteresira za filmsku umjetnost, ali je ona, sasvim sigurno, već prevazišla mnoge starije i iskusnije glumce i osvojila srca široke publike.
Esmu smo dosad imali priliku da vidimo u nekoliko kratkometražnih ostvarenja, kao i u dugometražnom dokumentarnom filmu “Pucanj u dušu.” Esmine uloge, redom, karakteriše dječja nevinost i čistoća u vremenu haosa, užasa i stradanja te kontrast koji prikazuje svojim osmijehom bolno podsjeća na teškoće vremena u kojem žive junakinje kojima Esma udahnjuje život.
Dok čekamo nova ostvarenja naše Esme, podsjećamo na dosadašnje filmske uratke naše najmlađe glumice.
Ugašena mladost
Život bez predrasuda
Ramazan je prilika za “sevap i ćevap”
Pucanj u dušu (trailer)

KOMENTARI