instant fap
NaslovnicaVijesti

Porodica želi dženazu za malenog Muhameda, majka ubice: Bolje da sam mrtva

Porodica želi dženazu za malenog Muhameda, majka ubice: Bolje da sam mrtva

ARSCHLOCH!

Crna, velika slova i riječ šu*ak osvanula je na radnji roditelja 32-godišnjeg ubice Silvia S, koji je priznao berlinskoj policiji da je ubio 4-godišnjaka iz Sarajeva, Muhameda Januzija, i 6-godišnjeg Eliasa iz Njemačke.

Radnja njegovih roditelja, Astrid (52) i Dietera (72), nalazi se u Luckenwaldeu, mjestu gdje živi njegova obitelj koja je, prema pisanjuBilda, također „izgubila dijete“ na najgori mogući način. Međutim, nije im dozvoljeno da žale…

Radnja njegovih roditelja proradila je 24 sata nakon hapšenja ubice.

Kako da nastavim? Bolje bi mi bilo da sam mrtva“, govori njegova majka, koja je sina prijavila policiji nakon što je njoj i suprugu Silvio priznao ubistvo malenog Muhameda, i odbija da je slikaju.

Niko u obitelji ne spava danima. Ne mogu da vjeruju da je njihov „voljeni Silvio“ počinio monstruozan zločin.Otac i majka spavaju kod 80-godišnje bake Gisele, ne mogu biti u domu u kojem je 4-godišnji Sarajlija, kako navodi Bild, više puta zlostavljan, a potom ubijen. Tijelo mališana stajalo je 27 dana u njihovom domu, na tavanu, prekriveno pijeskom za mačke. Ni otac, ni majka ubice nisu ništa čuli niti primijetili.

Adolf Gallwitz, policijski psiholog, kaže da policija sada istražuje da li je Silvio S. počinio i neka druga ubistva: „Postoje indikacije da on nije počeo samo ova dva ubistva. Tek trebamo doznati da li je bilo i drugih zločina.“ Policija je, doznaje se, na računaru ubice pronašla dječiju pornografiju…

Njemački mediji postavljaju i pitanje šta će se desiti s porodicom Muhameda Januzija, koji će biti pokopan u Berlinu. Porodica traži da Muhamed bude pokopan u Berlinu, što prije i po islamskim običajima.

Da li im je dozvoljeno da ostanu u Njemačkoj?

Bild navodi da je porodica stigla iz Sarajeva i da ima mnogo rođaka u Bremenu, te u Švedskoj – što su potvrdili i čitatelji portala Radiosarajevo.ba, navodeći kako je majka, Aldijana, prije Njemačke, azil tražila u Švedskoj.

Porodici Januzi ranije je odbijen azil, jer porodica dolazi iz „sigurne zemlje“. No, zbog nastale situacije, njihov boravak u zemlji zasad je produžen. Aldijana će tamo ostati vjerovatno još neko vrijeme, zbog suđenja.

Kako Bild doznaje, porodica će ponovno aplicirati za stalni ostanak u Njemačkoj, a preporuku će dobiti od berlinskog senatora Franka Henkela.

KOMENTARI