instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Delegacija SBB-a posjetila Srednju poljoprivrednu i OŠ “Mahala” u Sanskom Mostu

Delegacija SBB-a posjetila Srednju poljoprivrednu i OŠ “Mahala” u Sanskom Mostu

Delegacija KO SBB USK i OO SBB Sanski Most, koju su činili: Azra Hadzić-Bećirspahić, zastupnica u Parlamentu FBIH, Admir Mušanović, zastupnik u Skupštini USK, Sanela Ćenanović, ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi USK, Jasmin Burnić, ministar građenja, prostornog uređenja i zaštite okoliša u Vladi USK, Redžo Kurbegović, Selvir Korlat i Bećo Beširević, vijećnici u OV Sanski Most posjetila SPŠ SANUS FUTURUM.

Direktor naše škole Armin Omanović dočekao je i ugostio delegaciju te razgovarao sa njima o aktuelnostima te planiranim projektima koji će imati izniman značaj za ovu ustanovu i njene učenike.

Ovom prilikom se zahvaljujemo cijenjenoj delgaciji na posjeti, a posebno zadovoljstvo je što naš bivši učenik Admir Musanović pokazuje kako nije zaboravio svoju bivšu školu i profesore.

Istoga dana posjetili su i osnovnu školu “Mahala.

Posjetu visokih zvanica dugujemo brojnim projektima po kojima smo postali prepoznatljivi i izvan Sanskog Mosta. Naime, osim što smo kompletirali stručni tim za podršku djeci s teškoćama, marljivo završavamo pripremnu fazu implementacije projekta produženog boravka, koji će uskoro biti na raspolaganju našim učenicima i roditeljima.

Naši gosti su obišli školu te razgovarali s direktorom škole i stručnim saradnicima o projektima i planiranoj obnovi škole.
Koristimo priliku da se zahvalimo našim gostima za ukazano povjerenje i podršku našem radu.

KOMENTARI