instant fap
NaslovnicaBiH

Prijatelja pregazili automobilom

Prijatelja pregazili automobilom

Nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlju Biohać, Hodžić je prebačen u Kantonalnu bolnicu, gdje je preminuo u 11:45 sati

Dvadesettrogodišnji mladić iz Bihaća poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 sati dogodila tokom kampiranja uz rijeku Unu u Bihaću.

Kako su objavili lokalni mediji, radi se o Rusmiru Hodžiću iz Bihaća. Kako je agenciji Anadolija potvrđeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-Sanskog kantona (MUPUSK), danas nešto iza 11 sati u Dom zdravlja Bihać dovezena je jedna osoba pregažena automobilom.

Nakon što je policijska patrola izašla na lice mjesta, pored rijeke Une je zatekla više osoba.

Prema prvim informacijama, mladići su noć prije tragedije konzumirali alkohol. Hodžić je, bez znanja svojih prijatelja, potom zaspao ispod zadnjeg dijela jednog vozila.

U jutarnjim satima, njegovi prijatelji su krenuli po cigarete. Ne obraćajući pažnju da li se neko nalazi ispod vozila, tridesetsedmogodišnji vozač je krenuo vozilom unazad i pregazio Hodžića.

Nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlju Biohać, Hodžić je prebačen u Kantonalnu bolnicu, gdje je preminuo u 11:45 sati.

“Jednostavno, nisu znali da je tu zaspao. Bio je to nesretan slučaj”, kazao je za AA Marijan Šimić, vršitelj dužnosti policijskog komesara MUP-a Unsko-Sanskog kantona.