instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

„Push Pauza“ u Sanskom Mostu: Muzika spaja ljude

„Push Pauza“ u Sanskom Mostu: Muzika spaja ljude

Lana Kulina, članica udruženja „Balkanac“ i Omladinske novinske asocijacije u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH), moderirala je novu epizodu Live Talk Show „Push Pauza“, prošle srijede u Sanskom Mostu. “Push pauza” je platforma za kritičko promišljanje i iznošenje mišljenja mladih u javni diskurs. O ovoj manifestaciji, mlada novinarka kaže:

– Imala sam priliku moderirati novu epizodu Live Talk Show „Push Pauza“.Gosti panel diskusije dolazili su iz raznih bosansko-hercegovačkih gradova, kao što su Banja Luka, Prijedor i Strbac. Govorili smo o radu nezavisnih umjetnika i autorskih bendova. Svaki predstavnik je imao mnogo toga da kaže i podijeli sa nama. Na pitanja je svako od njih imao poseban i unikatan odgovor.

Damir Mandić Švabo basista grupe „Futurephobia“ je izjavio da, ukoliko želimo kvalitetan sadržaj, veoma bitno imati složnu i motiviranu ekipu” kaže Kulina i dodaje:
– Mandić nam je ispričao priču svog benda, i mogu reći, da je nekoliko puta napomenuo koliko je ponosan na činjenicu da su članovi Futurephobia-e različitog porijekla, nacije, vjeroispovijesti te da svi vode različit stil života.

Mlada novinarka kaže da joj je drago što se njeni vršnjaci bave muzikom i umjetnošću i da je lijepo čuti optimistične planove mladih ljudi.

L.K.

KOMENTARI