instant fap

Rade Krunić napušta Milan, zna se koji klub ga želi dovesti u januaru

Rade Krunić napušta Milan, zna se koji klub ga želi dovesti u januaru

Krunić u prvom dijelu sezone nije bio baš standardan, ali mu je Stefano Pioli dao minutažu s kojom može biti zadovoljan s obzirom da je klub htio da ga proda pred početak sezone.

Ljetos je za Krunića najveći interes pokazao Torino koji je nudio oko sedam miliona eura, ali na kraju od transfera nije bilo ništa jer Milan nije pristao na cifru koja je ponuđena za bh. reprezentativca.

No, Calciomercato jutros piše da bi Krunić u januaru mogao da napusti Milan. Pioli je poručio čelnicima kluba da Krunić može ići ako dođe ponuda koja će zadovoljiti ukuse kluba.

Navodno, u borbu za Krunića ponovo se vratio Torino koji je sada spreman ponuditi osam miliona eura koliko je Milan prvobitno tražio.

Torino želi u januaru da pojača ekipu jer igraju očajno i nakon 14 odigranih kola nalaze se na posljednjem mjestu sa svega osam bodova. Krunić bi mogao biti jedna od glavnih meta Torina i jasno je da bi tamo imao dosta više prostora za igru jer u Milanu u veznom redu konkurencija su mu Kessie, Bennacer i Tonali.

Ukoliko Krunić potpiše za Torino onda će se pridružiti saigraču iz reprezentacije Ameru Gojaku koji je ljetos iz Dinama stigao u ovaj klub.

KOMENTARI