instant fap
NaslovnicaVijestiRegion

Razbijen lanac prostitucije u Zagrebu, vrbovali i djevojke iz Bosne i Hercegovine

Razbijen lanac prostitucije u Zagrebu, vrbovali i djevojke iz Bosne i Hercegovine

Zagrebačka policija razbila je, u suradnji s PNUSKOK-om i Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu, lanac prostitucije za čije organiziranje su osumnjičeni 51-godišnjak i 30-godišnjakinja.

Policija je precizirala kako sumnja na to da je 51-godišnjak od kraja jula do kraja septembra mamio, vrbovao i poticao više žena s područja Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine da se radi zarade na području Zagreba bave pružanjem spolnih usluga uz novčanu naknadu.

Osumnjičeni 51-godišnjak je, dodaje policija, u tu svrhu pribavio više mobitela i korisničkih telefonskih kartica raznih operatera te putem oglasnika objavljivao oglase kojima se oglašava pružanje takvih usluga, prenosi Hina.

Policija dodaje da je 51-godišnjak zatim unajmljivao stanove i apartmane u Zagrebu u kojima je pet žena starosti između 29 i 42 godine muškim osobama pružalo razne vrste spolnih usluga, dok se 30-godišnjakinja javljala na radne brojeve telefona dogovarajući sa zainteresiranim muškarcima vrijeme, mjesto, uvjete i cijenu.

Tokom kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage stanova, automobila i kuće tokom kojih su pronađeni mobiteli, telefonske kartice, informatička oprema i novac.

Osumnjičeni dvojac je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

KOMENTARI