instant fap

Reagiranje na navode Šemsudina Habibovića

Gospodine Habiboviću nije tačno da SDA nije posjedovala Ekonomski program. Moju izjavu ste izvukli iz konteksta i nek Vam to služi na čast.

U emisiji koju spominjete sam rekao  da mi  svoj ekonomski program izrađujemo na terenu u razgovoru sa našim građanima, koji su nam davali smjernice šta ćemo raditi u sljedeće četiri godine.

Naglasio sam da mi svoj ekonomski program  moramo i ralizirati,  jer  ako Bog da od 8.10. nastavljamo raditi sa svojim građanima . Takođe sam rekao da  Vi  sve što ste napisali ne morate realizirati jer  Vam građani neće ukazati povjerenje.Što se nakon 7.10. i pokazalo  istinitim.

Gospodine ako ste imali zamjerku na neki dio mog obraćanja trebali ste reagirati u emisiji ,a ne mjesec dana kasnije kada Vam je neko došapnuo kako ste to trebali uraditi.

Za mene su izbori završeni i građani Sanskog Mosta su jasno rekli kome daju povjerenje da ih predvodi u sledeće četiri godine.

Među tim kandidatima niste Vi gospodine Habiboviću i ja Vas molim da zajedno sa mnom  uvažavate i poštujete volju građana Sanskog Mosta.

 

Jasmin Mujačić

 

Portal inmedia.ba ne odgovara za sadržaj članaka potpisan od strane trećih osoba objavljenih na društvenim medijima i u komentarima članaka iz razloga što ne može u potpunosti kontrolirati sve poruke. Dotične rubrike funkcioniraju kao oblik javnog medijskog dobra gdje građani slobodno izražavaju svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici Portala.

KOMENTARI