instant fap

Reklama koju će svi vidjeti!!

Reklama koju će svi vidjeti!!

Dobar oglas daleko se vidi

Što nudimo?

Fabular Vam omogućuje da informirate i obavještavate potencijalne kupce o proizvodima ili uslugama, trenutnim akcijama, novostima, itd. Dobra reklama pomoći će Vam u ostvarivanju Vaših ciljeva, te u povećanju obima Vašeg posla. Pružite prave informacije, na pravome mjestu i u pravo vrijeme.

LED ekran jedinstven je medij koji komunicira s publikom u pokretu, najčešće u prometu i uvijek izvan kuće

Osnova ovakve vrste oglašavanja je činjenica da je publika koja se sreće sa vanjskom vrstom oglašavanja uglavnom mobilna. Bez obzira voze li se u svom automobilu, javnom prijevozu ili pak hodaju za vrijeme obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Na taj način vanjsko oglašavanje omogućava da Vaša reklama stigne i do onih koji ne gledaju televiziju, ne slušaju radio, ne čitaju dnevne novine ili specijalizirane časopise, ali su ipak u kretanju.

Lokacija display-a je strogi centar Sanskog Mosta, vidljiv za vozne trake i za pješake iz svih pravaca!

Oglašavanje na frekventnim udarnim lokacijama u urbanim zonama gdje drugi elektronski mediji to ne mogu. Brzo i lako mijenjanje sadržaja sa mogućnošću prilagođavanja vremenskom intervalu sa porukom smišljenom prema ciljanoj publici bez dodatnih troškova.

Ako Vam je potrebna efektivna reklama  animiranog ili video sadržaja, mi smo tu za Vas da Vam ponudimo oglašavanje na našim LED ekranima i web stranici www.inmedia.ba

Osim reklamnog sadržaja, ekran ćemo koristiti i u svrhu prenosa utakmica, promocije događaja kao i običnih poruka naših građana.

Ako trebate reklamu na našem portalu  ili na LED ekranu kojeg ne možete ne vidjeti javite nam se.

KOMENTARI