instant fap
Naslovnicainmedia danas

Sanjani u novom spotu Dženana Lončarevića

Sanjani u novom spotu Dženana Lončarevića

Spot je sniman na lokacijama Sanskog Mosta, Prozor- Rama, Bosanski Petrovac, Sarajevo. Ekipa je neumorno radila iako lokacije nisu blizu

Haris Dubica uživa u promovisanju blagodati naše Zemlje koje spaja sa umjetnošću kroz spotove na kojima radi.

U snimanju spota je učestvovalo nekoliko sanjana, Minela Islamčević, Denial Islamčević i Almin Krupić a neki se pojavljuju i kao glumci. Ovo nije prvi put da u Dženanovom spotu glume sanjani.

Svaka priča ima svoj kraj, a pjesma “Čuješ li” finale je trilogije “Piješ, sine”, koja je započeta 2018. godine pjesmom “Piješ, sine” i spotom za nju, a 2019. godine nastavljena je pjesmom “Ako pitaš” i spotom.

Napokon je došao trenutak za kraj priče objavljivanjem pjesme “Čuješ li” i čini se po komentarima publike najiščekivanijeg spota, jer se na njegovu objavu čekalo pet godina.

Pjesmu je napisao i aranžirao Vuk Matić i poklonio mi je, što je danas jako rijetko doživjeti od autora. Spot za pjesmu ‘Čuješ li’ sniman je u Sarajevu, a kasnili smo ovoliko s njenom objavom jer smo željeli da sve ovo prezentujemo na drugi način, ali nažalost nemamo vremena ni prostora za to. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici i jedva čekam reakcije”, rekao je Dženan povodom izlaska nove pjesme.

Režiju i scenario za spot uradio je njegov dugogodišnji saradnik Haris Dubica, kao što je bio slučaj i kad je riječ o dva prethodna spota iz trilogije.

Kako je i sam rekao, Dženan u ovom periodu ima mnogo obaveza, očekuju ga brojni koncerti, a naredni solistički koncert, na kojem će publika uživati i u novoj pjesmi, održat će se u 8. marta u Nišu, a 18. maja u pjesmama ovog fantastičnog vokala uživat će publika u Tuzli, u dvorani “Mejdan”.

KOMENTARI