instant fap

SANSKI MOST dio turističkog vodiča Bosne i Hercegovine

SANSKI MOST dio turističkog vodiča Bosne i Hercegovine

Zahvaljujući Medini Velić i njenim tekstovima o našem gradu, Sanski Most je dio turističkog vodiča “Odmori u BiH”.

ODMORI se u BiH – Tourist Info sadrži sve informacije i ponude za kvalitetan i popunjen boravak u BiH. Na jednom mjestu prezentirana je odlična turistička ponuda.

”Na stranicama koje su pred Vama uživat ćete u odličnoj turističkoj ponudi koju pružaprelijepa Bosna i Hercegovina. Na jednom mjestu prezentirali smo cjelovitu ponudu kojaće Vas, sigurni smo oduševiti.

Obuhvatili smo prelijepe krajolike, odličnu gastronomskuponudu, kvalitetne smještaje i općenito ponudu zbog koje se isplati obići Bosnu iHercegovinu. Nadamo se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja.uživajte u prelijepoj turističkoj destinaciji, našoj i vašoj Bosni i Hercegovini”, poručili su izdavači.

Cilj je dati svoj doprinos jačanju turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva. ”Smatramo da ćemo na ovaj način pomoći horeca sektoru i turizmu, jer smo na jednom mjestu kompletirali ponudu koja je zaista bogata i ispunjena, dali smo sve potrebne informacije koje gosti treba da znaju, te smo predstavili ljepote koje zaista vrijedi posjetiti”, dodaju izdavači.

KOMENTARI