instant fap

SBB Sanski Most obilježila četiri godine postojanja

SBB Sanski Most obilježila četiri godine postojanja

Općinska organizacija SBB Sanski Most u sali stare vijećnice obilježila 4 godine  postojanja i rada. Skupu se obratio prof. dr. Mirsad Đonlagić, potpredsjednik SBB BiH i predsjednik kluba zastupnika SBB BiH u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH.

Po završetku svečane sjednice prof.dr. Mirsad Đonlagić za medije je rekao: Vi ste dobro primjetili da je predizborna kampanja već počela dobrano počela na svim nivoima i mi se pripremamo za ove Opće izbore gdje očekujem da će donijeti dobar rezultat. Temelj naše borbe i našeg programa bit će kao što je to bilo i na predhodnim izborima borba za poboljšanje ekonomske situacije stvaranje perspektive za one koji su već izgubili nadu i vjeru u bolju budućnost Bosne i hercegovine, borba protiv sistemske korupcije, borba protiv kriminala i ispunjavanje uslova ka našem putu ka euroatlanskim integracijama. Na tom planu su zaista već postignuti vidni rezultati očekujem da će narod prepoznati i vidjeti da ono što smo govorili i zalagali se nije bila prazna slama već da iza toga stoji istinsko zalaganje za ostvarenje svi tih ciljeva. Ja zaista očekujem da ne ćemo iznevjeriti birače i da će dati svoje povjerenje nama na budućim Općim izborima.

DSC02783

 

Također i predsjednik OO SBB Sanski Most, Redžo Kurbegović dao je kraću izjavu za medije i istekao; Mi ćemo ostati na putu principijelne konzistentne politike, dakle to su naši programski ciljevi koji od početka do kraja su za dobrobit građana Općine Sanski Most kao i USK-a i Federacije. Ono što ćemo učiniti jeste da ćemo gajiti jedinstvo jedan korektan odnos prema svim političkim subjektima na području Općine Sanski Most, ali će i oni morati uvažavati naše sugestije koje će biti za dobrobit građana Sanskog Mosta.

DSC02790 DSC02771

KOMENTARI