instant fap
Naslovnicainmedia danas

Šejla Zonić o kolegama iz Zvezda Granda: Ko god da ispadne, bit će greška

Šejla Zonić o kolegama iz Zvezda Granda: Ko god da ispadne, bit će greška

Šejla Zonić je u novom intervjuu govorila o svojoj izvedbi u Zvezdama Granda koja je privukla pažnju te kolegama iz spomenutog muzičkog takmičenja.

Naime, žiri je bio oduševljen njenom izvedbom pjesme “Ovo malo duše”.

“Malo sam istraživala ranije nastupe drugih takmičara kroz ranije sezone i nisam vidjela da je iko pjevao ovu pjesmu. Trebala je neka promjena, da se presječe taj dosadašnji repertoar i htjela sam da sa svojom mentorkom napravim baš nešto ludo i neočekivano”, navela je.

Dalje je istakla kako ne može izdvojiti favorita u Zvezdama Granda zato što su svi podjednako dobri.

“Ima ih više. Ne mogu nikog posebno da izdvojim, jer smo svi daleko dogurali u takmičenju i ko god da ispadne, bit će greška. Ne mogu nikog da izdvojim, svi su mi favoriti. Rekla sam, ima ih više, ali sad kad razmislim, svi su mi dobri i sve volim. Ne mogu više da gledam objektivno, jer su mi svi prirasli srcu. Ima dosta šala, snimaka, sve mi to zabilježimo. Sad mi trenutno ništa ne pada na pamet, ali je uvijek dobra energija”, kazala je.

Aleksandar Milić Mili joj je rekao da sada treba pronaći svoj pravac, a ona je otkrila šta misli o tome.

“Slažem se s Milijem kao producentom i razumijem sve to što on govori. Ja već nastupam i pjevam razne pjesme – pop, rock, sevdalinke, turbo-folk. Opredijeljena sam na neki način, samo mi sad trebaju moje pjesme”, rekla je.

KOMENTARI