instant fap
Naslovnicainmedia danas

Šejla Zonić završila u suzama nakon pobjede u Zvezdama Granda, pogledajte njen nastup u finalu

Šejla Zonić završila u suzama nakon pobjede u Zvezdama Granda, pogledajte njen nastup u finalu

Ubrzo su na scenu „Zvezda Granda“ izašli i Šejlini roditelji, a čim ih je ugledala, pobjednica je grcala u suzama.

Bosanskohercegovačka pjevačica Šejla Zonić pobijedila je u regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a u finalnoj večeri predstavila se sevdalinkom “Oj Safete, Sajo, Sarajlijo”.

@nastupi_poznatih00 Oj Safete, Sajo, Sarajlijo ❤️ #sheyla #sheylazonic #sejla #zvezdegranda #fyp #fy #fypシ゚viral #tiktok #balkantiktok #uzivo #uzivoteka #live #koncerty #koncert #nastupi_poznatih00 ♬ original sound – nastupi_poznatih

Zonić je za finale birala jednostavnu crnu haljinu, a sve je oduševila izvedbom sevdalinke. Nakon proglašenja pobjede pjevačica ja zaplakala i pala u zagrljaj suprugu i roditeljima.

U prvom intervjuu nakon finala Šejla je kazala da se “ostvarilo ono za šta se borila”.

Trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo pobjedu. Pobjedu posvećujem svom suprugu i svojoj porodici i naravno sebi prije svega”, kazala je.

Priznala je koliko je takmičenje za nju bilo izazovno: “Titula favorita je za mene bila veliko breme. Ja bih sebe predstavila kao velikog borca koji je vjeran sebi i svojim načelima, neko sam ko je ambiciozan i uporan”.

Podsjetimo, bh. pjevačica je osvojila 132.047 glasova publike, od ukupno 530 hiljada pristiglih.

Ona je deveti takmičar iz BiH koji je pobijedio u takmičenju, a ove godine pobjednik osvaja statuu, pjesmu, automobil Škoda Kamiq kao i kompletan marketing.

KOMENTARI