HomeSport

Simeone: Teško spavam ovih dana, glava ne prestaje raditi

Simeone: Igrali smo protiv najbolje momčadi koju sam vidio u svojoj karijer

“Volio bih jednog dana voditi argentinsku reprezentaciju, ali nigdje se ne žurim. Znam da će jednog dana i to doći. Volio bih također trenirati Inter i Lazio”

Diego Simeone ponovno je jedna od najjačih nogometnih priča. Uoči, ali i sve vrijeme do polufinala, Lige prvaka mnogi su predviđali finale Barcelone i Bayerna, no Atletico Madrid je pod vodstvom ovog fanatičnog Argentinca izbacio obje momčadi i stigao do finalnog okršaja protiv gradskog suparnika Reala. Mnogi će reći kako je ovo vrhunac njegove karijere i kako bi se njegovi ‘rojiblancosi’ mogli revanširati Realu te podići pehar najbolje europske momčadi na stadionu San Siro u Milanu, a on sam je u razgovoru za Radio La Red potvrdio kako bi jednog dana volio trenirati argentinsku reprezentaciju te Inter i Lazio.

“Volio bih jednog dana voditi argentinsku reprezentaciju, ali nigdje se ne žurim. Znam da će jednog dana i to doći. Volio bih također trenirati Inter i Lazio”, otkrio je popularni ‘Cholo‘ koga mnogi uspoređuju s Carlosom Bilardom:

“Velika je čast kada vas uspoređuju s Bilardom. Odrastao sam uz njega, on mi je pout oca”, rekao je trener Atletica pa se okrenuo i velikom finalu koje je na rasporedu 28. 5. u Milanu:

“Moram priznati da malo teže spavam zbog svih ovih ključnih dana. Glava ne prestaje raditi. Milslim da su šanse 50-50. Dobro se poznajemo mi i Real. Naš je cilj pobjeda u finalu. Ponosan sam na svoje igrače jer smo zajedno svijetu upokazali što je sve moguće. Ovo je jednostavno naš život, više od nogometa“, poručio je Argentinac pa dodao:

“Promijenili smo dosta igrača, ali srećom svi novi koji su došli vrlo brzo su se uklopili u momčad. Jaki smo u obrani, ali mi isto tako i zabijamo u gostima, i to protiv najjačih momčadi, a to nije nimalo lako. Ja sam jako sretan što imam ovakve igrače”, zaključio je Diego Simeone

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0