instant fap
NaslovnicaUncategorized

Spisak stvari koje ne bismo trebali raditi na Facebooku

Spisak stvari koje ne bismo trebali raditi na Facebooku

Ljubavna savjetnica i kolumnistica Sujeiry Gonzalez napravila je spisak stvari koje ne bismo trebali raditi na Facebooku… Na primjer svađati se sa svojim dragim.

Facebook Lawsuit

1. Sakrijte status “u vezi”: Pogotovo se to odnosi na one koji imaju nestabilne veze ili su tek u fazi upoznavanja. Promjena statusa iz “slobodan” u “u vezi” pa ponovno u “slobodan” u samo nekoliko mjeseci može biti i više nego neugodna.

2. Prestanite s uhođenjem. To vas može dovesti do ludila. Čak i kad želite znati zašto komentira baš svaku vašu novu fotografiju ili status. Kako ne biste “zaglibili”, držite se podalje od njegovih fotoalbuma i provjeravanja Facebooka svakih pola sata.

3. Ako vas je vidio golu, možda više ne želi biti vaš “prijatelj”. Jednom kad je gotovo, bolje je da se odmaknete jedno od drugoga. Jednom kad vas je vidio kao od majke rođenu, vjerojatno to još uvijek želi. Zato se držite čvrste politike i ne dopuštajte da vas uhodi. Ignorirajte njegove zahtjeve za prijateljstvo jer će vam sve to olakšati upoznavanje nekog novog preko društvene mreže.

4. Nemojte stavljati baš cijelu vezu na fejs: Ako je vaš glavni izvor komunikacije Facebook, onda je to velik problem. Facebook-chat odličan je alat za privremenu komunikaciju, primjerice na poslu ili na putu, no ako je netko zainteresiran za vas, vjerujte, neće mu biti teško nazvati. Šaranje po zidu, dogovaranje izlazaka i neumjesno komentiranje fotografija tipa “dragi, tu si ispao savršeno”, odbit će ljude od vas.

5. Svađe držite podalje od Facebooka. Znate li što je neugodnije od promjene statusa milijun puta u nekoliko mjeseci? Svađa s partnerom s kojim se viđate. Trzavice i zajedljivi komentari mogu uzdrmati vezu jer se na Facebooku sve odvija pred javnošću. Polagan je to ali siguran put u propast vaše veze. Ako se imate potrebu svađati i raspravljati, činite to “offline”.