instant fap
Naslovnicainmedia danas

Spisateljica Emina Pršić

Spisateljica Emina Pršić

Zanimljivi naslovi samo su dio interesantnog sadržaja koji kriju knjige Emine Pršić. U slučaju lijepe Zagrepčanke porijeklom iz Bosne i Hercegovine naslov uvijek ispliva na površinu unutar bujice emocija koju prenosi na papir

Spisateljica, voditeljica, glazbenica, glumica… dug je popis talenata Emine Pršić. Kada imaš mnogo talenata put od raspjevane “zvjezdice” do majke “nebeskog cvijeta” i nije tako dug, ali je šarolik, dinamičan i uzbudljiv.

Lijepu, šarmantnu i iskričavu, sigurno ste je zapazili u nekoj od TV-reklama, sapunica, kao voditeljicu nekog događanja, a odnedavno i pjevačicu. A iza svjetla reflektora Emina je s Ivanom Šešo, napisala dvije knjige, a treća upravo je tiskana. “Ljubav, beba, blagostanje i sranje” zasigurno će postati pravi hit za sve mlade roditelje koji znaju (ili slute) da bebe, osim sreće, u život donose i kaos i umor. 

I nije riječ o još jednom roditeljskom priručniku koji nudi upute za rast i razvoj djeteta, nego je naglasak na odnosima koji itekako utječu na atmosferu u kojoj dijete odrasta. Kako uskladiti partnerstvo I roditeljstvo? Kako uskladiti jezik ljubavi I postići balans? Ivana Šešo, kao realitetni terapeut svakodnevnim jezikom pojašnjava u knjizi,  a prati ju zanimljiva priča svakodnevnice koju Emina Pršić predstavlja čitateljstvu kroz glavne likove Maju I Mislava, ali I mnoge nimalo nevažne sporedne likove.

Jedinstven stil pisanja ove dvije autorice izdvaja iz gomile te se među ispisanim redovima njihovih knjiga zaista svatko barem na tren može prepoznati jer one pišu stranice života. O svakodnevnici u  kojoj svatko od nas živi najbolje što zna. A kada zapne, onda se pojavljuju one. Jedna da vas zagrli I bude utjeha a druga da vam bude kao lijek.

Ova knjiga idealno je štivo onima koje je majčinstvo već dotaklo kao i svima koje ta avantura tek očekuje, otkrit ćemo još samo kako nije rijetkost da se knjiga pojavi i u rukama muškaraca jer uz nju puno bolje razumiju svoje partnerice. 

KOMENTARI