instant fap
NaslovnicaSport

Sprema li se Džekin povratak na Otok? “Pokažite ambicije i dovedite ga”

Sprema li se Džekin povratak na Otok? “Pokažite ambicije i dovedite ga”

Premda će u martu 2018. napuniti 33 godine, bh. napadač i dalje igra na zavidnom nivou i stoga ne iznenađuju sve učestalije glasine o interesu brojnih klubova za njegove usluge, a u tom kontekstu posebno se šuška o povratku na Ostrvo.

Za Džeku se, naime, interesuje engleski premierligaš Wolverhampton čiji su ga čelnici pratili i na nedavnom meču između Španije i BiH, a da bi dovođenje Dijamanta bilo lijek za lošu efikasnost mišljenja su i navijači ovog kluba.

Oni su na društvenim mrežama uputili jasnu poruku čelnicima kluba da bi voljeli da Džeko dođe na Molineux u januarskom prijelaznom roku, međutim treba biti realan i reći da je teško da bh. napadač dođe među Vukove. Ipak, nikad ne treba otpisivati špekulacije, posebno nakon nedavne Džekine izjave u kojoj nije isključio da se jednog dana vrati u Premier ligu.

Džeko je i prošle zime zaista bio blizu povratka u Premier ligu, ali je njegov transfer u Chelsea propao u posljednji čas.

Vrijedi podsjetiti da je Džeko ugovorom za Romu vezan do 30. juna 2020. godine i sigurno je da ga rimski klub neće pustiti lako…

KOMENTARI