instant fap

Sretnu Novu 2016. želi Vam Inmedia.ba

Sretnu Novu 2016. želi Vam Inmedia.ba

Želimo vam da zaboravite sve one ružne stvari i iskreno se radujete onom pozitivnom što je tek pred vama. Prije svega, želimo vam da vjerujete da ono najbolje tek slijedi.

Okružite se ljudima koje volite i koji vas vole, oboružajte se pozitivnim mislima, dajte sve od sebe da se dobro provedete, a ako u tome ne uspijete, ne očajavajte. Dočeci su ionako samo još jedan izlazak, a svi jako dobro znaju da ćete kroz godinu imati daleko boljih provoda. No, imajući to na umu, ipak vam želimo nezaboravan doček.

Naravno, uz sve to ide i upozorenje: “Pripazite koliko pijete jer tanka je granica između dobrog provoda i neugodnih fotografija koje bi ujutro mogle osvanuti na vašem zidu na Facebooku”. S druge strane, na greškama se uči, ali potrudite se da u novoj godini činite i nove greške.

Želimo vam da kroz 2016. prođete zdravi, nasmijani, zadovoljni i neopterećeni stanjem na računu. Neka se minus pretvori u plus, a ako se to ne dogodi, iskreno se nadamo da ćete pronaći način da prigrlite onu staru utješnu: “Novac nije sve”. Mnogi prije vas to su pokušali, ali bez uspjeha. Ipak, ne gubite nadu.

I za kraj, sretna Vam nova 2016. godina! Nadajmo se da ćemo ovu odraditi kako treba.

KOMENTARI