instant fap
NaslovnicaUncategorized

Šta su zapravo anticelulitni tretmani?

Šta su zapravo anticelulitni tretmani?

U borbi protiv masnih jastučića najbolje pomažu pravilna prehrana i tjelovježba, a učinak se može pojačati kozmetičkim tretmanima za ‘peglanje’ i preoblikovanje tijela.

U jeku borbe protiv celulita pojavili su se mnogi kozmetički specijalci koji obećavaju brze i odlične rezultate. Među prirodnim rješenjima ističu se eterična ulja koja izvrsno  pročišćuju organizam i tako ‘otplavljuju’ celulit, prenosi tportal.

Uvijek je na cijeni kofein koji potiče sagorijevanje masnoća, a popularni su istjerivači celulita egzotični biljni ekstrakti i začini. Među futurističkim high-tech tretmanima ističu se oni koji tvrde da mogu pretvoriti loše masnoće u dobre te krema koja ‘oponaša’ ultrazvučnu kavitaciju, popularan anticelulitni tretman u kozmetičkim salonima. Tvorci kreme s ultrazvučnim efektom tvrde da ona brzo razbija celulit, olakšava uklanjanje masnoća iz tijela i tako dubinski preoblikuje figuru.

U priči o celulitu ne smije se zaboraviti da protiv masnih jastučića najbolje pomažu pravilna prehrana i tjelovježba, a kozmetička njega dobrodošla je podrška u ‘peglanju’ narančine kore.