instant fap

Strašno sam bijesan na vas jer igrate očajno! Čak i moji sinovi igraju bolje od vas!’

Nakon što je prošlog ljeta potrošio stotinjak milijuna eura za dovođenje prinova poput Ibrahimovica i Thiaga Silve, većina stručnjaka očekivala je da će se bogati Paris SG, na pogon katarskih petrodolara, prošetati francuskim prvenstvom. Neki su čak prognozirali da će već nakon trećine prvenstva PSG “riješiti” prvenstvo. Međutim, situacija je dramatična

U 14 utakmica, 7 pobjeda uz 5 remija i 2 poraza. Ne samo da se nije uspio odlijepiti nego čak nije ni vodeći! Usto, u utorak navečer PSG je ispao od Saint-Etiennea u četvrtfinalu Liga kupa u kojem mu je bio cilj – trofej, a to ispadanje mu je teško palo jer ga je prije mjesec dana isti protivnik porazio (1:2) na Parku prinčeva, kad mu je nanio prvi domaći poraz.

Ovog tjedna francuski su se mediji bavili situacijom u svlačionici Parižana nakon što je jedan francuski igrač PSG-a šapnuo novinarima jedinog francuskog sportskog dnevnika L’Equipea kako je Zlatanu Ibrahimoviću “puk’o film“ u svlačionici tijekom subotnjeg prvenstvenog dvoboja Paris SG – Troyes 4:0.

“Iako je otišao na odmor s prednošću od 1:0, u prvom poluvremenu PSG je igrao loše zbog čega je njegov napadač Zlatan Ibrahimović bio strahovito ljutit, bijesan na svoje suigrače. Kada je ušao u svlačionicu nakon završetka prvih 45 minuta igre, Ibrahimović je na engleskom jeziku ljutito vikao: ‘Strašno sam bijesan na vas jer igrate očajno! Čak i moji sinovi igraju bolje od vas.’

Dok je Zlatan urlao na suigrače, nitko mu se nije usudio replicirati. Svi su šutjeli, a u drugom poluvremenu nakon što se sudario s vratarom Troyesa, zbog čega je četiri minute ležao na travnjaku, nijedan igrač PSG-a nije došao blizu njega dok je čekao ukazivanje pomoći, kako bi vidio što mu je”, zaključuje svoju priču L’Equipe.

KOMENTARI