instant fap
NaslovnicaMagazin

Studenti iznajmljuju lice za reklame

Studenti iznajmljuju lice za reklame

Britanski studenti Ross Harper i Ed Moyse našli su se u financijskoj stisci kao i, čini se, većina današnjih studenata, ali su se uspjeli iz nje iščupati jer im je na pamet pala odlična ideja – iznajmljuju svoja lica za reklame!

Ovo, doduše, nije ništa novo jer je već poznata jedna djevojka s Novog Zelanda koja iznajmljuje svoju stražnjicu za reklame te jedan Nijemac koji je za pristojnu svotu reklamu tetovirao na svoje lice, prenio je Mojfaks.com.

Ross i Ed ipak nisu toliko ekstravagantni. Oni će reklamu za određenu svotu novca tek nacrtati na svom licu i nositi je neko vrijeme. Osim toga, neki oglašivači od njih traže da s reklamom na licu izvode svakakve ludorije, kao što je primjerice skakanje padobranom ili ronjenje u hladnoj vodi.

Studentski su im se dugovi popeli na visokih 50 hiljada funti te su tražili način kako da zarade novac. Preko ‘Buy My Face’ do sada su zaradili čak 30 hiljada funti. Na prvoj reklami zaradili su svega jednu funtu, a danas po reklami znaju zaraditi i do 400 funti. Iako se ovo čini kao odličan posao kojim bi se neki mogli baviti i cijeli život, dečki kažu kako će se njime baviti samo dok ne skupe sav novac i vrate studentske dugove.

Studenti imaju i svoju internetsku stranicu BuyMyFace.co.uk na kojoj se mogu kupiti reklame te vidjeti dosadašnje, piše Mojfaks.com.

KOMENTARI