Svake sedme novine u SAD-u su digitalne

HomeUncategorized

Svake sedme novine u SAD-u su digitalne

Deset fascinantnih činjenica o ljudskom pamćenju

Skoro svake sedme dnevne novine koje se čitaju u SAD su u digitalnom obliku, a čitaoci ih pregledaju na svojim mobilnim telefonima i tabletnim kompjuterima, pokazuju rezultati nove analize.

Prema podacima agencije za industrijske analize ABC, u šest mjeseci do 31. marta 14,2 odsto novina čitano je u digitalnoj formi, što je znanto više nego prošlogodišnjih 8,66 odsto. U izvještaju se navodi da digitalnu formu “New York Timesa” prati 807.026 čitalaca, a štampano izdanje 779.731.

“Wall Street Journal” je i dalje najčitaniji dnevni list u SAD, sa prosječnom dnevnom digitalnom i štampanom cirkulacijom od 2,11 miliona čitalaca. Više od 500.000 ljudi čita digitalno izdanje ovog lista.

List “USA” je drugi po broju čitalaca sa 1,8 miliona, uključujući 115.000 online čitalaca. Slijedi “New York Times”, a četvrti je “Los Angeles Times” sa ukupno 616.575 čitalaca, od kojih ga 100.221 prati putem interneta.

“New York Times” i dalje je prvi po tiražu nedjeljnog izdanja, sa nešto više od dva miliona čitalaca, od kojih ga preko 737.000 prati putem interneta.

COMMENTS

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar

    Good post. I study something more difficult on different blogs everyday. It would all the time be stimulating to read content material from different writers and apply a little bit something from their store. I'll want to use some with the content material on my weblog whether you don't mind. Natually I'l give you a hyperlink on your web blog. Thanks for sharing.

  • comment-avatar

    Pozdrav svima! Ne znam gdje početi, ali se nadam ovaj site će biti korisno za mene.

DISQUS: 0