instant fap

To je to Vedo… Miske dodaj džezvu Džeki… Džeki džezvu…

Premijerno prikazivanje će biti upriličeno na BHT1 u terminu kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. u Brazilu, u utorak 11. septembra između Bosne i Hercegovine i Latvije.

“Spotovi ‘Tiru-Liru u Brazilu!’ i ‘Pit ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu!’ su naš način da se pridružimo milionima navijača naše reprezentacije i poželimo puno uspjeha i sreće u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo”, poručili su iz AS Group.

Zaštitno lice AS Group, glumac Enis Bešlagić, u spotovima je ovaj put glumio selektora Safeta Sušića, dok su Džeku, Spahu, Pjanu i druge naše Zmajeve igrali polaznici dječije Škole fudbala iz Tuzle. Produkciju je i ovaj put radila agencija Arthur iz Tuzle, sa rediteljem Adnanom Huremovićem.

“Zlatna džezva ide u Brazil zajedno sa Zmajevima”, rekao je Enis Bešlagić, uz konstataciju kako će se u zemlji kafe potvrditi neosporni kvalitet proizvoda AS Group, dok su mladi nogometaši dodali kako sa kafom put zemlje sambe ide i sve popularnija čokoladica Tiru-Liru koja se proizvodi u tri okusa: mliječna, banana-keks i tuti fruti.

KOMENTARI