instant fap

Tradicionalno ribolovno takmičenje “Esad Kuželj“

Tradicionalno ribolovno takmičenje “Esad Kuželj“

Tradicionalno ribolovno takmičenje u ulovu na plovak  „Memorijal Esad Kuželj“  danas će se održati u centru Sanskog Mosta, uzvodno od gradskog mosta. Okupljanje takmičara je u devet sati na terasi cafea Palazzo, dok će takmičenje početi u 10 sati.

Kako su nas informisali iz Društva sportkih ribolovaca „Sana“, za predstojeće takmičenje već vlada veliki interes, tako da se kao i  proteklih godina očekuje veliki odziv sanskih ribara, ali i njihovih gosti iz drugih bh. gradova, kao i iz inostranstva. Takmičenje se organizuje  u konkurencijama  omladinci i seniori, a  za najuspješnije u svim kategorijama su predviđeni pehari, diplome i bogate nagrade koje će sponzorirati porodica Kuželj i sansko ribolovno društvo.

Danas  će se u 19 sati održati i tradiciolano ribarsko veče u hotelu Zlatna dolina, gdje će biti i svečano proglašenje pobjednika. U sanskom ribilovnom društvu naglašavaju, da se ovaj zabavni događaj ne organizuje samo sa sportske ribolovce, nego i za članove njihovih porodica i prijatelje, kao i za sve zainteresirane građane.  Cijena ulaznice za ribarsko veče, u koju je uračunata i večera iznosi 20 KM, a i ovaj  put će biti organizirana tombola sa izuzetno vrijednim nagradama.  U zabavnom dijelu programa goste će zabavljati ansambl Tamburaši iz Zenice.

Sve informacije vezane za takmičenje i ribarsko veče mogu se dobiti u prostorijama Društva sportkih ribolovaca, koje se nalaze na Trgu ljiljana ili putem telefona na broj 685 – 505.

KOMENTARI