U Zagrebu svečano otvoren novi prodajni salon AS Kramar

HomeVijestiRegion

U Zagrebu svečano otvoren novi prodajni salon AS Kramar

Aida Ćorović objavila sramne poruke koje je dobila: “Nema tog lijeka…”

Drugi prodajni salon u Hrvatskoj

U Zagrebu svečano otvoren novi prodajni salon AS Kramar. Ovo je sedma poslovnica ovog izuzetno uspješnog prodavača rabljenih vozila koji svake sedmice uveze oko pedeset novih vozila. Od svog početka 2004. godine kada je otvorena prva poslovnica u Ljubuškom pa sve do danas, AS Kramar je kontinuirano rastao i gradio svoje ime, te je postao sinonim za pouzdanu kupovinu rabljenih vozila.

Sinoćnjem otvorenju salona prisustvovale su brojne zvanice, a među njima su bile i brojne poznate ličnosti, a svakako se ističu gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, glumac Tarik Filipović i višestruki prvak Hrvatske u reliju, Juraj Šebalj. Tako je Zagreb postao novi član ove mreže prodajnih salona, a osim u Zagrebu, AS Kramar je dostupan još u Splitu kada govorimo o teritoriji Hrvatske.

Ispred salona bili su izloženi brojni skupocjeni automobili koji se takođe nalaze u ponudi AS Kramar. Tako su prisutni mogli razgledati Ferrari F12 Berlinetta koji ima 736 KS i monstruozni V12 motor, Mercedes-AMG GT S Edition 1, Aston Martin, kao i druge atraktivne automobile iz ponude. Kada govorimo o skupocjenim automobilima, AS Kramar je u svojoj bogatoj historiji u ponudi imao i Tesline modele, kao i Lamborghini Huracan i Bentley Continental GT.

U galeriji fotografija pogledajte kako je bilo na sinoćnjem otvorenju salona u Zagrebu.

Foto: AS Kramar / Facebook

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0