instant fap

Upoznajte Fatimu Aganović: Dolazi iz poznate radničke porodice

Upoznajte Fatimu Aganović: Dolazi iz poznate radničke porodice

Poštovani i cijenjeni sugrađani, draga rodbino i prijatelji, izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da vas ovim putem obavijestim da sam kandidat na predstojećim lokalnim izborima za OV ispred SDA i nalazim se pod rednim brojem 36. 

Student sam završne godine diplomskog studija na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu i smatram da je vrijeme da se uključim u politiku i dam svoj doprinos unapređenju naše zajednice. Kao najmlađem kandidatu, izuzetna mi je čast biti dio upravo ovog tima, dio najjače političke opcije u Bosni i Hercegovini. 

Dolazim iz nadaleko poznate radničke porodice (u narodu poznate kao Hašimovići), porodice koja se već generacijama unazad bavi poljoprivredom, porodice koja se bori i živi u ovom gradu te koja ovaj grad ni u budućnosti nema namjeru napustiti.  Kćerka sam jednog od najvećih individualnih proizvođača povrtlarskih i drugih poljoprivrednih kultura na ovim prostorima i zasigurno mogu reći da se uz malo truda može živjeti od vlastitog rada. 

Svoj angažman u vijeću želim usmjeriti prvenstveno na borbu za bolji položaj nas mladih u društvu jer sam svjesna da veliki broj obrazovanih mladih ljudi napušta svoju zemlju i ovaj grad. Kao mlada osoba i budući ekonomista želim i mogu doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici. 

Također, svjesna truda i težine posla kojom se moja porodica bavi, želim se zalagati za pogodnije uslove i veće subvencije za sve naše privrednike i poljoprivrednike u Sanskom Mostu. Želim se zalagati za poticanje kupovine domaćih, organskih proizvoda jer na taj način dajemo poticaj našim proizvođačima i jačamo našu ekonomiju. 

Pozivam vas da 15. novembra izađete na izbore i da prije svega birate. Lista SDA je i ovaj put bogata obrazovanim mladim ljudima, borcima, prosvjetnim radnicima, privrednicima, doktorima i mnogim drugim kvalitetnim kandidatima. Sigurna sam da ćete izabrati najbolje. 

Glasajte za djela, a ne samo za riječi. Podržite našeg kandidata za načelnika, gosp. Farisa Hasanbegovića.

#snažnasdasigurnabih

KOMENTARI