instant fap

Uspješan dan sanskih biciklista

Članovi Bicikističkog kluba „Sana 95“ iz Sanskog Mosta imali su zapažen nastup  jučer u Banja Luci, na bicikističkoj trci na kronometar koja se boduje za prvenstvo BiH.

Nastupilo je 12 klubova iz cijele BiH, a sanski biciklistički klub je nastupio sa samo tri takmičara, obzirom da su ostali članovi kluba izostali zbog privatnih obaveza.
Kako nas je informisao Irfan Kazić, trener BK „Sana 95“, najbolji rezultat i jučer u Banja Luci je imao Veis Kazić, koji je u konkurenciji mlađi kadeti na stazi dugoj 27 km kroz cilj prošao drugi. U istoj konkurenciji Hasan Kumalić je osvojio četvro mjesto, dok je u Armin Halkić u konkurenciji U – 23 zauzeo četvrto mjesto.

Trener Kazić ističe, da je tokom ovogodišnjeg  bh biciklstičkog prventsva Veis Kazić osvojio ukupno  sedam medalja i to čak pet zlatnih i dvije srebrne. On je u najužoj konkurenciji da postane najuspješniji takmičar u konkurenciji mlađi kadeti za sezonu 2012. godine. Ipak, sve će se znati nakon poljednje ovosezonske utrke koja se vozi sredinom idućeg mjeseca u Bihaću, u kojoj se sanski biciklstički klub nada dobrim rezultatima

KOMENTARI