instant fap

Veliki preokret u Minhenu prema Hasanu Salihamidžiću: “Dosta toga bi se moglo desiti”

Veliki preokret u Minhenu prema Hasanu Salihamidžiću: “Dosta toga bi se moglo desiti”

bLegenda bavarskog kluba bio je na žestokom udaru javnosti i navijača. Zbog nešto slabije sezone i samo jednog trofeja tražio se odlazak sportskog direktora, ali sada su se stvari potpuno okrenule u korist nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Hasan je u nepunih mjesec dana završio tri fantastična transfera. Doveo je iz Ajaxa Noussaira Mazraouija i Ryana Gravenbercha, a zatim je uslijedila bomba u vidu Sadija Manea iz Liverpoola.

Navijači tima iz Minhena su oduševljeni. Pokazuje to i scena iz Säbener ulice gdje je Hasan dočekan ovacijama.

“Bravo Brazzo!. Hvala za Manea. Ponosni smo na tebe”, vikali su navijači prema nasmijanom Salihamidžiću.

Hasan je o dovođenju Manea i ostalih fudbalera u razgovoru za Bild rekao:

“Potpisali smo Sadija da pojačamo konkurenciju u timu. Nismo sretni zbog ispadanja iz Lige prvaka od Villarreala i želimo da naš tim bude još jači”, rekao je Brazzo i nastavlja priču:

“Maneov dolazak nema nikakve veze s nečijim odlaskom. Nastavljamo pregovore s igračima koje želimo zadržati (Serge Gnabry). Ne želimo ući u posljednju godinu ugovora bez da čujemo šta igrač želi”.

Bayern najavljuje dodatne aktivnosti na tržištu u narednom periodu.

“Dug je period do 31. augusta. Gledamo, tražimo, posmatramo. Za sada smo dobro pokriveni s Maneom u napadu, a oči će nam širom biti otvorene do kraja prelaznog roka”.

Hasan ulazi u posljednju godinu ugovora s Bayernom. O budućnosti na razmišlja i samo radi svoj posao.

“Vjerujte mi da o tome ne razmišljam. Potpuno sam fokusiran na tržište i nadam se da ćemo do početka priprema znati još dosta stvari. Dosta toga bi se moglo desiti. Opušten sam”, riječi su legendarnog Hasana Salihamidžića.

KOMENTARI