instant fap
NaslovnicaVijesti

Viber ima novu opciju koja će se mnogima svidjeti

Viber ima novu opciju koja će se mnogima svidjeti

Viber 6.8 dobio je opciju da obogatite fotografije koje šaljete u porukama tako da na njih zalijepite stickere, a uz to nova verzija aplikacije dobila je i poseban paket ovih naljepnica s raznim efektima.

Nova opcija korisnicima pruža nov i zabavan način dijeljenja svojih omiljenih Viber stickera. Ona će omogućiti korisnicima Vibera da kreativno razmjenjuju fotografije dodavanjem bilo kojeg stickera iz bilo kog paketa koji preuzmu.

Ažuriranje popularne aplikacije za dopisivanje, također, uključuje i potpuno novi paket stickera, koji su posebno osmišljeni za opciju “Stickeri na fotografijama”, a koji sadrže predmete kao što su šeširi, naočale, brade i drugi crteži.

Uz Viberove korisnike koji širom svijeta dijele više od 40 milijardi stickera odabranih među više od 32.000 na raspolaganju u Trgovini naljepnica, Viberove naljepnice poznate su kao jedna od najvećih i najraznovrsnijih zbirki dostupnih u prostoru za razmjenu poruka danas.

Ova nova opcija stvorit će još zanimljivijih i zabavnijih vizuelnih sadržaja poruka, kombinirajući fotografije i stickere, koji su već druga i treća najpopularnija vrsta poruka na Viberu – nakon tekstualnih.

KOMENTARI