instant fap
NaslovnicaMagazin

Will Smith objavio naziv, naslovnicu i datum izdavanja memoara

Will Smith objavio naziv, naslovnicu i datum izdavanja memoara

Will Smith je najavio da će 9. novembra objaviti memoare pod nazivom “Will”. Izdat će ih kompanija Penguin Press.

Smith je izjavio da je napokon spreman objaviti memoare na kojima je radio dvije godine. Također će snimiti audio verziju knjige.

“Will” će sadržati opise Smithovog odrastanja u zapadnoj Philadelphiji i njegov put prema slavi, odnosno ostvarenju kao glumac i reper. Dvostruki je kandidat za Oscara i četverostruki dobitnik Grammyja.

Objavio je fotografiju naslovnice knjige.

Na Amazon stranici memoari su opisani kao “priča o tome kako je jedna osoba savladala vlastite osjećaje, napisana na način na koji može pomoći svima ostalima da učine isto”.

“Lako je upravljati materijalnim svijetom nakon što pobijedite vlastiti um. Jednom kada upoznate teren vlastitog uma, svako iskustvo, emocija, okolnost, bilo pozitivna ili negativna, jednostavno vas tjera naprijed ka većem rastu i većem iskustvu. To je istinska volja. Da se krene naprijed uprkos svemu”, napisao je Smith.

Neka od ostvarenja u kojima je Smith glumio su: “The Fresh Prince of Bel-Air”, “Bad Boys”, “Men in Black” i “Pursuit of Happyness”. Dobitnik je Grammyja za filmove “Summertime”, “Men in Black”, “Getting ‘Jiggy Wit It” i “Parents Just Don't Understand”.

KOMENTARI