instant fap

Žene su u septembru najseksipilnije

Poznato je da je malo koja žena apsolutno zadovoljna sobom. Uvijek postoji neki dio tijela koji joj se ne dopada, volila bi da ima duže noge, veće grudi, bujniju kosu… Ali, da li znate kada je žena najzadovoljnija sobom? Šta to utiče na to da se ona sa ponosom pogleda u ogledalo?

Naučnici tvrde da su žene najzadovoljnije svojim izgledom u 32. godini, da misle da su najljepše utorkom, kao i da su sklone da sebe smatraju najseksepilnijim u maju i septembru!

Naime, istraživanja koja su dovela do ovih otkrića obavljena su na nekoliko hiljada žena, a stručnjaci tvrde da ih je iznenadilo da je većina ispitanica imala iste rezultate, što je kod žena prilično retko. “Kod njih se obično sve svodi na to kako su raspoložene, pa je bilo slučajeva da ispitanice potpuno drugačije odgovaraju na ista pitanja i zadatke, u zavisnosti od raspoloženja, vremena, ciklusa, odnosa sa dečkom ili mužem…”, kaže vođa istraživanja.

Činjenicu da su žene najzadovoljnije svojim izgledom u 32. naučnici tumače time da su “prešle granicu zrelosti”, odnosno da su konačno prihvatile svoje tijelo i da im više nije najvažnije da budu lijepe na plaži ili da se dopadnu muškarcima.

U tim godinama većina žena već ima karijeru, brak, djecu ili ozbiljnu vezu, pa nauče da je zadovoljstvo samo u njima samima, a ne u onome kako ih drugi vide ili doživljavaju.

Utorak je dan kada misle da su najljepše zato što ih prođe “mrzovolja ponedjeljka”, a još uvijek su dovoljno “svježe” i imaju snage da se dotjeruju, dok je seksepil u maju i septembru objašnjen spoljnim temperaturama.

Naime, mjesec maj obično donosi prve lijepe dane, što utiče na žensko samopouzdanje, koje je na vrhuncu tokom ljeta, da bi u avgustu počelo da pada, što zbog vrućine, što zbog umora.

U septembru dolazi novi talas “osvježenja”, i u temperaturi, ali i u ženskoj psihi. Više nije tako toplo, prošli su planovi i gužva oko odmora, pa se žene “smiruju”, posvećuju sebi i svojim zadovoljstvima, što za rezultat ima da su sebi ljepše!

KOMENTARI